Doživljaj

Poklonite sebi jedinstveno premium spa iskustvo i otkrijte momente koji su više od uživanja.

Bazen

Bazen sa hidromasažnim delom se razlikuje od običnih bazena jer se temperatura, kretanje vode i pritisak menjaju prema potrebi. Hidromasaža pozitivno deluje na telo, umanjuje stres i umanjuje bolove, a plivanje u bazenu pozitivno utiče na celokupno zdravlje tela.

Teretana

Savremeno opremljena teretana Downtown Wellness centra, u ponudi ima moderne Technogym sprave, opremu i rekvizine vrhunskog kvaliteta. Uz prijatni prostor teretane, vežbanje će biti pravo uživanje.

Sauna

Elegantna i moderna sauna koja kombinuje tri elementa prirode – drvo, kamen i vodu dovodi vas u oazu dobrog osećaja. Nakon napornog dana, poklonite sebi trenutak da se fizički i mentalno opustite, kao i da poboljšate svoju cirkulaciju i imunitet.

Slana soba

Antibakterijska svojstva slane sobe smiruju respiratorni sistem i uništavaju štetne bakterije. Opustite se i udahnite čistu suvu so, koja ima pozitivan efekat na koži, a takođe ima umirujuće dejstvo i umanjuje stres, anksioznost i umor.

Parno kupatilo

Boravak u parnom kupatilu blagotvorno deluje na kardiovaskularni sistem, smanjuje krvni pritisak i pomaže zdravlju respiratornih organa. Velika vlažnost vazduha doprinosi blagostanju tela i uma, a čini da koža izgleda svežije i hidratantnije.

Tretmani i masaže

U Downtown Wellness centru možete uživati u brojnim spa masažama, tretmanima lica i tela i spa ritualima, koji će vas opustiti, regeneristati, vratiti vam energiju i vitalnost. U naše spa tretmane uključeni su i različiti, veoma efikasni tretmani za oblikovanje tela i za mršavljenje.
Odaberite neki od naših premium spa rituala ili masaža i prepustite se momentima ultimativne relaksacije i regeneracije!
Poklonite svom telu momente koji su više od uživanja!

    Kreiraj poklon VAUČER po svojoj želji!    Usluge:

    Upišite naziv usluge koju želite da zakažete: